Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DİNSİZ PKK

Son günlerde, PKK nın ve değişik adlar ile yapılanmaları, Dağ ve şehir eylemlerine, Siyasi yapılanma ve TBMM içine kadar girebilen BDP ye rağmen, istediği neticeyi alamayan, Devletin bütün olanlara rağmen, yok etmeyi azmettiği tavrı karşısında dağ ve şehirdeki militanlarının bezginliği ve isyanına dayanamayan yıkıcıların son günlerde değişik taktikler ile ortaya döküldükleridir.

Bunlardan bir tanesi, CHP lideri Kılıçdaroğlunun iktidar AKP nin, DOKUNULMAZLIKLAR ve YENİ BİR ANAYASA meselelerindeki, çıkmazlarıdır. Bir taraftan görüşmeler yapılıp beyanatlar verilmesine rağmen, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın,” CHP bu konuda samimi değildir, Akşam başka söylüyor, sabah başka söylüyor “beyanı ile açığa vurduğu SAMİMİYETSİZ  ligi dile getirilirken. KÜRT SORUNU başlığı altında, Markist, Leninist , Ateist ve Zerdüst bir yapıya sahip olan  PKK nın, evvelce değişik biçimlerde denemiş olduğu İslamiyeti de kullanma denemelerinin netice vermeyişi, yeni oyun ve CUMA gösterimlerini ile  sahneye sürülmüştür.

 Birinci sırada sahnelenen CHP  hareketi, Devlet ve Meclisi, HDP li vekillerin DOKUNULMAZLIKLARI ve Yeni ANAYASA maddelerinin tamamlanması olarak görülürken,CHP nin HDP den yana olan birlikteliklerini korumak amacındaki gayretleridir.  PKK nın isteklerini, bunca akıtılan kana rağmen, Masum, İnsani istekler olarak tevil ederek, tüm kürt halkları adına ortaya çıkaran, CHP lilerin.  İngiliz casusu Lavrens le başlayan, Yahudi Barzani ailesi ile devam ettirilen, Ülkemizi bölme ihanetlerinin,ülkemiz içindeki görünen versiyonudur.

Batının 1915 li yıllara,Amerikanın 2. Dünya harbi sonrasına dayalı,  geniş açılı planlarındaki, ORTADOĞUYA TAKSİM ETME,KÜÇÜK ÜLKELER HALİNE GETİREREK,YEMESİNİ KOLAYLAŞTIRMA PLANLARI nın günümüzde en görünür biçimdeki uygulanışıdır. PKK. nın  ülkemizde ortaya çıkartılan,Avrupa’ya yönelik EROİN KAÇAKÇILIĞI, İnsan ticareti,Silah kaçakçılığı,Haraç alma,Cinayet,sabotaj,Kamu mallarına zarar verme,Bölücülük gibi suçlarla,suçlu görülüp,  TERÖRİST ilan edilmesine rağmen, ABD ve AB ve Rusya,İran, tarafından da el altından desteklenen durumları alenen ortaya çıkmıştır.

TERÖR guruplarına, alfabedeki bütün harfleri kullanarak, değişik  ŞAŞIRTMACA isimler takan, PKK nın. Karaktersizliği her hali ile ortada iken, Bunu Türkiye düşmanlarının kullanma oyunları da ortadadır. Temelinde, KÖMÜNİST fikirlerin yer aldığı PKK,nın yeni versiyonun, ZERDÜST’lüğü ön plana çıkarmasıdır. İsveç’te Şeytanın sembolu olan ATEŞE TAPAN  ZERDÜST inanışına ait yer açarak   DİNSİZLİĞİNİ İLAN EDEN PKK, Ülkemizdeki militanlarınıda buna ait öğretileri okutarak ŞEYTANIN izinden gidiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR