Diklenmeden dik durarak milli iradeyi her şartta temsil ediyoruz.

Diklenmeden dik durarak milli iradeyi her şartta temsil ediyoruz.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Vatandaşın verdiği destekle AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında çok büyük atılımlar yaşandı" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, Cumhuriyet Meydanı’ndaki AK Parti Samsun mitinginde yaptığı konuşmada, Samsunluların yine kendini gururlandırdığını belirtti.

"Meşale şehir" olarak bilinen Samsun'un çok farklı bir noktaya taşındığını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, "İnşallah 2015'te, 7 Haziran akşamı, tekrar güzel bir demokrasi bayramı yaparak yola devam edeceğiz. Bugün ayrı bir gün, bugün 2 Mayıs 2015. Samsun yine bayram yeri. Sizlerin sayesinde bayram yeri" diye konuştu.

"Diklenmeden, dik durarak milli iradeyi her şart altında temsil ettik"

Diklenmeden, dik durarak milli iradeyi her şart altında temsil ettiklerini belirten Bakan Çağatay Kılıç, "Son 13 yıl içinde çok farklı engellemelerle karşılaştık. Bizi çok engellemeye çalıştılar. Neden? Çünkü biz samimi olarak, sizlerle iş yaptık" ifadelerine yer verdi.

" Ülkemizi daha ileriye taşımak için gece gündüz çalıştık"

" Ülkemizi daha ileriye taşımak için gece gündüz çalıştık" diyen Bakan Çağatay Kılıç; "Hatırlayın e-muhtıralar, kapatma davaları, 17-25 Aralık darbe girişimleri. Bunların karşısında kim durdu? Sizler durdunuz. Sizlerin verdiği milli iradeyi temsil gücüyle bizler durduk. Beraber durduk. Bundan sonra bu hep böyle olacak" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  sözlerini şöyle tamamladı:

"Başbakanımız Dışişleri Bakanı iken dünyayı karış karış gezerken, gittiği her ülkede, katıldığı her toplantıda bu milletin, Türk milletinin egemenliğini ve onurunu korudu. Şimdi de Başbakan olarak, AK Parti Genel Başkanı olarak aynı şekilde devam ediyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.