Dikbıyık’ta gıda denetimi

Dikbıyık’ta gıda denetimi
Türkiye genelinde yapılan Huzur uygulamaları çerçevesinde Dikbıyık Mahallesi’nde Dikbıyık Jandarma Karakolu ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince çeşitli denetimler gerçekleştirildi.

Çarşamba İlçesi Dikbıyık Mahallesi’nde Dikbıyık Jandarma Karakolu ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince Dikbıyık Mahallesi’nde ki fırınlar, restoranlar ve lokantalarda gıda ve gıda maddeleri ile temas eden maddelerin denetimleri gerçekleştirildi. Yapılan denetlemelerde işletmelerin hijyenik şartlara uygunluğu denetlenirken, gerekli belge kontrolleri de yapıldı. 

Konuyla ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çarşamba İlçe Müdürü Osman Akman yaptığı açıklamada, “Çarşamba ilçemizde Müdürlük olarak diğer tüm kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarda özellikle Jandarma Komutanlığımızın ciddi desteklerini görmekteyiz. Hal böyleyken ilçe jandarma Komutanlığımız tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında bulunmaktan memnuniyet duyduk.” dedi. 

Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanı Ekrem Özdemir’de , “Huzur uygulamasında ilçe müdürlüğümüzün vermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Zaten ilçe müdürlüğü ile her zaman bir çalışma sergilemekdeyiz.” Dedi.
Emin İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.