Diğer maçlar gibi Altınordu maçı da zor geçecek

Diğer maçlar gibi Altınordu maçı da zor geçecek
Samsunspor’un Santrafor oyuncusu Göksu Türkdoğan, “Oynadığımız diğer maçlar gibi Altınordu maçı da çok zor geçecek. Genç ve dinamik bir ekiple karşı karşıya geleceğiz”

Samsunspor’un tecrübeli Santrafor oyuncusu Göksu Türkdoğan, “Genç ve dinamik bir ekiple karşı karşıya geleceğiz. Takım halinde oynamaya alışık, pratik bir takım. Ama önemli olan bizim her şeyin bilincinde olduğumuz.” dedi. Kırmızı-beyazlıların santrafor bölgesinde oynayan tecrübeli oyuncusu Göksu Türkdoğan, Nuri Asan Tesislerinde Gazetecilere açıklamalarda bulundu. 22. Haftada yarın, eski takımı Altınordu Kulübüyle karşı karşıya gelecekleri maçı değerlendiren 32 yaşındaki golcü oyuncu, “Takım halinde oynamaya alışık, pratik bir takım ile karşılaşacağız. Tıpkı diğer maçlar gibi bu maçta zor geçecek. Önemli olan bizim her şeyin bilincinde olmamız.” diye konuştu.

 

“Hedefimiz; istediğimiz puanlarla dönmek”

Rakip takım Altınordu’yu ayrıntılı şekilde analiz ettiklerini vurgulayan Göksu, “Hafta boyunca hocalarımızla birlikte rakibimizi iyi şekilde analiz ettik, Gerekli taktikleri çalıştık. birbirimizin eksik yönlerini ve hatalarını değerlendirip onlar üzerinde çalıştık. Biz de çok tecrübeli bir takımız. Tek hedefimiz Samsun’a istediğimiz puanlarla dönmek.” İfadesine yer verdi.  Altınordu takımından Samsunspor’a gelen Göksu, önceki sezonun ikinci devresinde eski takımına karşı gol atarak Samsunspor’a katkı sağlamıştı. Göksu, yarın Altınordu maçından galip gelmek istediğini ifade ederek, “Altınordu maçında kişisel olarak bir hedefim yok. Önemli olan takım olarak kazanmamız. Bundan daha önemlisi yok.” dedi.

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.