DEVRE BİTİMİNE 3 KALA KAP GETİR 3 PUANI SAMSUN'A!

DEVRE BİTİMİNE 3 KALA KAP GETİR 3 PUANI SAMSUN'A!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da deplasmanda Utaş Uşakspor'a konuk olacak.

Yılport Samsunspor saat 13:30'da başlayacak kritik mücadelede Utaş Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi her zaman olduğu galibiyet. İki haftada üst üste kaybedilen puanlardan sonra Hacettepe'yi yenerek yeniden zirveye ortak olan Kırmızı Şimşekler bu kez liderlik için sahada olacak.

İVMEYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Keçiörengücü ve Sarıyer'e kaybedilen 4 puandan sonra evinde Hacettepe'yi deviren Yılport Samsunspor, Uşak maçından galibiyetle ayrılıp ivmesini sürdürmek istiyor. Deplasmanda çıktığı 7 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrılan Kırmızı Şimşekler bu istatistiğine güveniyor. Deplasmanda 15 puan toplayan Yılport Samsunspor, Uşak maçını kazanıp liderlik hesapları yapmak istiyor.

kap-gel-(3).jpg

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI
Geride kalan 14 haftada sadece 8 gol yiyen Utaş Uşakspor, Türkiye'deki 7 profesyonel ligde en az gol yiyen 7. takım konumunda bulunuyor. 14 maçta 15 gol atarak 22 puanla 8. sırada bulunan Uşak ekibinde 4 gollü Tayfur Emre Yılmaz ve 3'er gollü Murat Gürbüzerol ile Tayfun Pektürk'ün performansları dikkat çekiyor. Taner Taşkın ise Uşakspor hakkında konuşurken: "Uşak’ta zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Ligin en az gol yiyen ve iyi savunma yapan takımlarından bir tanesi." ifadelerini kullanmıştı.

ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK MÜCADELE
Haftalardır liderlik koltuğunda otururken geçen hafta puan kaybeden Sarıyer, dün kendi evinde konuk ettiği Niğde Anadolu'yu 1-0 mağlup ederek 34 puanla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Keçiörengücü ise deplasmanda Hacettepe'yi 2-3 yenerek 31 puanla üçüncü sırada yer aldı. Şu an ikinci sırada yer alan bir diğer rakip Sakaryaspor ise bugün evinde Kastamonuspor 1966'yı konuk edecek. Maçı kazanması halinde 35 puana ulaşacak olan Sakarya ekibi yeniden zirvenin sahibi olacak. Şu anda 30 puanla dördüncü sırada yer alan Yılport Samsunspor ise deplasmanda Utaş Uşakspor'u mağlup edip 33 puana ulaşarak yeniden üçüncü sırayı, şayet Sakaryaspor puan kaybederse ikinci sırayı ele geçirecek.
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.