DEVECİ'DEN ŞAHİN'E DAVET

DEVECİ'DEN ŞAHİN'E DAVET
Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AKP Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin'i seçim kampayasında kullandığı bütçeyi açıklamaya davet etti.

Millet İttifakı CHP Atakum Bld. Bşk. Adayı Cemil Deveci, seçim çalışmaları kapsamında Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, eşi Gülay Deveci ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Atakum Devlet Su İşleri Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Çalışma şantiyelerini de gezen Deveci, personelin sorunlarını dinledi. DSİ ziyareti sonrasında Atakent Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret eden Deveci, kültür merkezi eğitmenlerine ve kursiyerlerine karanfil armağan etti. Kendi belediye başkanlığı döneminde Atakent Kadın Kültür Merkezine benzer kurumların yaygınlaştırılacağına vurgu yapan Deveci, "Kadınlarımızın hem sosyal hem kültürel anlamda bu tip sanatsal eğilimlerinin olması ve sosyalleşmelerini kesinlikle destekliyorum. Atakum Belediyesini kazandıktan sonra buna benzer kurumların yaygınlaştırmasını destekleyecek ve burada kurs alan kursiyerlerin çalışmalarını sergileyebileceği ve pazarlayabileceği alanlar yaratacağız." ifadelerinde bulundu.

deveci-(3).jpg deveci-(5).jpg

BENİM TÜM KARTLARIM AÇIK
Atakent Kadın Kültür Merkezi ziyareti sonrasında Ömürevleri ve Atakent Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Deveci, görevli aile hekimleri ve personelin Tıp Bayramı'nı kutlayarak, karanfil armağan etti. Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerinin ardından Atakent Pazarı'nı gezen ve esnaflarla görüşen Deveci, bir pazar esmafının sorusuna yanıt veren Deveci, "Ben de eşim de avukatız. Biz avukatlıktan kazandıklarımız ile bu yarışa ortak olduk. Benim tüm kartlarım açık. Benim milyonlarca liralık bir bütçem yok malesef. Buradan Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin'i başından beri saygı çerçevesinde sürdürdüğümüz bu yarış için harcadığı bütçeyi kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Zihni Bey doğru ve dürüst bir biçimde kullandığı bütçeyi kamuoyuna açıkladığı gün ben de seçim kampanyası için kullandığım bütçeyi tüm belgeleri ile kamuoyu ile paylaşacağım. Kimse bu sözlerimi çarpıtmasın. Ben her gittiğim yerde ve her yaptığım konuşmada Atakum Belediyesi'nin bütçesini şeffaf yöneteceğimi dile getiriyorum. Bu hareket demokrasinin gereği olan bir harekettir." şeklinde konuştu.

deveci-(6).jpg deveci-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.