DEVECİ HAYRAN KALDI

DEVECİ HAYRAN KALDI
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “ Kavak çevreci bir yaklaşımla gelişen ve güzel bir kentleşme örneği veriyor” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kendisini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi önce makamında ağırladı ardından ilçesini gezdirdi. Gerçekleştirilen mini bir kent turu ile Kavak’ta yapılan ve yapımı devam eden bazı projeleri yerinde Başkan Deveci’ye anlatan Sarıcaoğlu, “ Örnek bir kent oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

bsk-7.JPG

Kavak’ta Canbulatoğlu Çerkes Ekrem Bey Tesislerini, Tirit Evi’ni Kavak Belediyesi Güven Park Tesisleri ile ilçede yüzlerce gence istihdam kapısı olma yanında onlarca ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla ulusal ekonomiye de büyük katkı sunan Novak Tekstil Firmasını gezen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, fabrika yöneticilerinden bilgi alarak çalışanlarla sohbet etti.

bsk-10.JPG

İlçenin hızlı bir gelişim süreci yaşadığının gözle görüldüğünü anlatan Başkan Deveci, Kavak Belediyesi’nin çevreci bir yaklaşım içinde sürdürdüğü kentleşme çalışmalarının da övgüye layık olduğunu belirtti. Deveci, “ Kavak, Samsun’un gerçekten çok güzel ilçesi. Burada gördüklerimden etkilendim. Özellikle şehirleşmesini yeşili bozmadan çevreci anlayış içinde yapıyor olması takdire şayan. Ne yazık ki biz bunu Atakum’da zamanında yapamamışız. “ dedi.

bsk-8.JPG

Doğal dokusu bozulmadan gelişen, sorunları çözülmüş,  insanı huzurlu ilçe için mücadele ettiklerini anlatan Başkan Sarıcaoğlu’da yaptığı konuşmasında, “Bu yıl kullanılmaya başlanan doğalgaz da ilçemizin bu gelişimine ciddi katkı verecektir. Halkımızın bu konfora kavuşması yanında ucuz enerji ilçemizde sanayi yatırımlarının da artmasını sağlayacaktır. Şimdiden taleplere yanıt verebilmek için 2. OSB’nin çalışmalarına başladık” diye konuştu.

bsk-11.JPG

bsk-12.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.