Devamı Gelsin Artık...

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor ile üst sıralarda gözü olan Samsunspor arasındaki maç beklendiği gibi Samsunspor un farklı kazanmasıyla son buldu. Beraberlikle geçen haftalar sonrası ve zorlu haftalar öncesi bol gollü bu galibiyetin değeri anlatılmaz. Rakip Denizlispor da olsa.  Ümraniye, Erzurum, Bandırma maçlarından en az iki galibiyet Samsunspor u havaya sokar. Bunun dışında bir alternatifide ne teknik ekip ne futbolcular düşünmesin. Beraberlikler, puan cetvelinde rakibiniz üst sıralarda ise ona artı yazar size sekte olur ki tüm rakiplerimiz üstümüzde artık dikkat !
  Fofana, süper oyun gücü ile arkadaşlarını ateşleyen oyuncu tek kelime ile Samsunspor da nimet. Bir futbolcunun bir maça bu kadar etkisi olur. Fuat hocanın oyundan alması çok yerinde bir hamleydi. 
  Yasin, Samsunspor un gol yollarında bence en etkili ismi. 13 gole imza atan Yasin gol kralı olma yolunda.
  Tomane, 90 dakika mücadelesi görülmeye değerdi. Defans ta, orta sahada ve ileride karınca gibi çalıştı. Bravo Tomane.
  Tallo, 45 dakika sahada kalan forvet, oldukça etkili bir maç çıkardı. Mücadelesi, topa hakimiyeti, etkili pasları, güçlü yapısı ile ilerde ilk 11 in değişmezi olabilir.
  Yine aynı saat ve aynı gün, pazar 13:30 da bu sezona müthiş başlangıç yapan, ilk golünüde bizden yiyen ligin güçlü takımı Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağız. Bu sezon da Samsunspor istediğini alacak mı sorusuna, Denizlispor maçı ölçü olmaz ama Ümraniyespor galibiyeti çok şey anlatır. Haydi çocuklar bu başarı yarım kalmasın. Yüksel başkan için Samsun taraftarı için bu şehir için siz Ümraniyespor u yenin. Söz Menemenspor maçında en az 15.000 kişi olup o stadı inleteceğiz. Üç puanlık sistemde çok şey değişir ve değişecek. Yeter ki Samsunspor ruhunu sahaya yansıtın. Sizler yaşınız küçük bilmezsiniz ama tüm Türkiye SAMSUNSPOR u iyi tanır. 
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR