Dev Tesisi Bayram Sonrası Açılıyor

Dev Tesisi Bayram Sonrası Açılıyor
Derebahçe Sosyal Tesisi'nde açılış için son rötuşların yapıldığı merkezi inceleyen Başkan Erdoğan Tok, Bayram sonrası eylül ayı sonuna doğru açılış yapılacağını söyledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, açılış yapılması planlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri ile ilgili yapılan  son kontrolleri yaptı.

SAMSUN'UN EN BÜYÜĞÜ BU TESİSTE

6 dönüm alan üzerine konuşlandırılan Derebahçe Sosyal Tesislerini açılış öncesi son rötuşlarını kontrol eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1500 kişilik kapasitesi ile Samsun'un en büyük düğün, toplantı ve organizasyonlarına ev sahipliği yapacak salonu, etüt merkezleri ve cep sinema salonu, bayanlara yönelik mesleki eğitimlerin yapılabileceği kurslar ile fitness, aerobik ve plates sporlarının yapılacağı spor merkezi, kafeterya, mescit ve otopark gibi birçok alanın olduğu Derebahçe Sosyal Tesisinin bölgedeki birçok mahalleye hizmet vereceğini söyledi.

BÖLGE'YE İVME KAZANDIRACAK

Derebahçe Sosyal Tesisi'ni bayram sonrası muhteşem bir organizasyonla halkın kullanımına sunacaklarını söyleyen Başkan Erdoğan Tok, " Bir yıl önce temellerini attığımız Derebahçe Sosyal Tesisimizi bitirdik. Şu an son rötuşlar yapılmakta. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi hayata geçiyor. Kadın, genç ve çocuklarımızın faydalanabileceği çok amaçlı büyük bir tesisimizi faaliyete geçireceğiz. Kışla, Kazım Karabekir, Adalet ve Derebahçe Mahalle sakinlerimizin istifade edebileceği tesisimiz  bölgede var olan boşluğu önemli ölçüde karşılayacak. Mahalle olarak yeni gelişen ve konutlaşma oranının her geçen gün arttığı Derebahçe'ye ivme kazandıracak olan yatırımımız salon kapasitesi itibariyle Samsun'un en büyük düğün, toplantı ve organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Bayram sonrası açılışını yapacağımız tesisimiz, bayanlarımıza yönelik fitness salonları çocuklarımıza yönelik bilgi evleri, ev hanımları ve meslek öğrenmek isteyen bayanlara el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve toplantı salonu, cep sineması ile beraber tesis önünde bulunan park ve yeşil alanları muazzam bir tesis olarak hizmet verecek " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum