DEV FİNAL SAMSUN'DA MI OYNANANACAK ?

DEV FİNAL SAMSUN'DA MI OYNANANACAK ?
Yeni sezon öncesi Sportoto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupasının şampiyonu Konyaspor arasında oynanılacan Süper Kupa finalnin Yeni Samsun 19 Mayıs stadyumun'da oynanması planlanıyor.

SAMSUN'DA OYNANMASI BEKLENİYOR

Daha önce Türkiye-Hırvatistan karşılaşmasının oynanılacağı yönünde çıkan haberlerin ardından yeni Samsun stadyumunun bu kezde Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacağı gündeme geldi. Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupası şampiyonu Konyaspor ile oynanılacak dev finalin Samsun'da oynatılma düşüncesi gündeme bomba gibi düştü.

 

 

TARAFTARLAR ÇİLEDEN ÇIKTI

Beşiktaş ile Konyaspor karşılaşmasının yeni Samsun stadyumunda oynatılma düşüncesine ise Samsunsporlu taraftarlardan büyük tepki geldi. Çıkan haberlerin ardından Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyayı adeta ayağa kaldırarak Süper Kupa finalinin Samsun'da oynatılmaması yönünde çağrıda bulundular.

 

STADYUMUN AÇILIŞI FİNAL MAÇI İLEMİ YAPILACAK

Samsunspor taraftarları konuyla ilgili sosyal medyadan verdikleri mesajlar ise şu şekilde; "Yeni stadyumda Samsunspor bir maç dahi oynamadan Süper Kupa finalinin Samsun'da yapılası anlamsız. Yeni stadyumun açılışını Samsunspor takımı yapmalı bir başka takımlar değil. Samsunspor'un yeni stadyumunda ilk olarak o stadyumun gerçek sahini Samsunspor maç yapmalı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.