DERNEK ÜYELERİ ’SAADET VAR İLE DEVAM’ DEDİ

DERNEK ÜYELERİ ’SAADET VAR İLE DEVAM’ DEDİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binasında gerçekleştirilen 3’üncü olağan genel kurulunda başka aday olmayınca 70 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Saadet Var güven tazeledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi'nin olağan genel kurulu yapıldı. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından aziz şehitlerimizin ruhları için Kütüphahane Memuru Nami Çelik, Seyitahmet Camii imamı Burhan Uçar ve Seyitahmet Camii müezzini Yusuf Akça tarafından  Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra seçimler bölümüne geçildi. Başka aday olmayınca 70 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Saadet Var, Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

3’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUNA  KAYMAKAMDA KATILDI
Başkan Saadet Var’ın  asıl yönetim kurulu üyesi listesi ise söyle:
Gülhan Ayaz, Arife Gülal, Hasan Ayar ve Nevzat Özcan’dan oluştu. Dernek binasında gerçekleştirilen 3’üncü olağan genel kuruluna Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kurt ve şehit aileleri katıldı. Yapılan seçimin ardından yeniden güven tazeleyen mevcut Başkan Saadet Var, ”Birlikte yönettiğimiz  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesine sizlerin güzel oyları ile yeniden başkan olarak seçildim. Hepinize teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden itibaren işimizi daha yoğunlaştırarak devam edeceğiz. Bizler şehit aileleri olarak bir bütünüz” dedi.  Köksal ÖNER        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.