DERİN BİR NEFES ALDILAR

DERİN BİR NEFES ALDILAR
Samsun'da Terme ilçesinden başlayarak Yakakent sahiline kadar nöbet tutan Cankurtaranların maaş problemi çözüldü. Gün boyu birçok boğulma vakasında görevini yapan Cankurtaranlar maaşlarını alamamış, bir kısmı da istifa etmişti.

aw109267-05-597x400.jpg

HER GÜN HAYAT KURTARIYORLAR
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından özel bir firma aracılığı işe alınan Cankurtaranlar canlarını ortaya koyarak insan hayatı kurtarırken bir yandan maaş problemi sıkıntısı yaşadı. Sadece bir kez ödeme aldıkları onu da yarım aldıkları iddia edildi. Bu sebeple Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs, Atakum ve Çarşamba’da görev yapan cankurtaranların bır kısmı iş bıraktı. Boğulmaların sık sık gündeme geldiği Samsun sahillerinde bazı noktalarda Cankurtaran bulunmaması tehlike arz etmişti.

aw109267-04-600x400.jpg

ANAKENT BÜNYESİNE GEÇTİLER
Özel bir firma aracılığıyla işe alınan Cankurtaranların maaş problemi; aynı aracı firma ile yaşanan anlaşmazlık sonucu ortaya çıktığı öğrenildi. Yalnızca bir maaş ile aylardır çalışan Cankurtaranlar, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen insan hayatına verdikleri değeri, her gün yaşanan vakalarda bir kez daha gözler önüne serdi. Büyükşehir kaynaklarından alınan bilgiye göre Cankurtaranlar Belediye şirketi Anakent'e geçirilerek sorun çözülmüş oldu.

87565-w1000.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum