DERBİDE KAZANAN OLMADI 1-1

DERBİDE KAZANAN OLMADI 1-1
Samsunspor Antalya kampının ilk hazırlık maçında Orduspor ile karşı karşıya kaldı. Maddi sıkıntılarla boğuşan eksik rakibi karşısında Kırmızı Beyazlılar ilk devreyi 1-0 önde kapasada karşılaşmanın sonucu 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

ÜSTÜNLÜĞÜMÜZÜ KORUYAMADIK
Kırmızı Beyazlılar Antalya kampında ilk hazırlık maçını Oduspor ile oynadı. Samsunspor maddi sıkıntılarla boğuşan ve eksik kadrosu ile karşılaştığı Orduspor karşısında mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Kırmızı Beyazlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve kalesinde gördüğü golle 90 dakika sonunda sahadan 1-1'lik eştilikle ayrıldı.

SIRADA'Kİ RAKİP RİZESPOR
Samsunspor Antalya kampının ikinci hazırlık maçını pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacak. Öte yandan Kırmızı Beyazlıların dün oynadığı Orduspor karşılaşmasında hiç bir canlı skor sitesinin karşılaşmayla ilgli yayına yada bilgi vermemesi Samsunspor'lu taraftarları sosyal medyada adeta isyan ettirdi. Taraftarlar kampta bulunan Gazetecileri ve Yöneticileri arayarak karşılaşmanın skorunu öğrendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.