DERBİ LADİKSPOR'UN !

DERBİ LADİKSPOR'UN !
Bal liginde oynanan Samsun derbisinde kazanan Ladikspor oldu. Nefesleri kesen 90 dakika sonunda Turuncu Beyazlılara 3 puanı getiren golü yıldız futbolcu Vehbi kaydetti.

MAÇA YOĞUN İLGİ
Bölgesel Amatör lig'de dün oynanan samsun derbisinde 1930 Bafraspor sahasında Ladik Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmayı Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca, Ladikspor Başkanı Ali Sukaş, Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, Fatsa Belediyespor'un Teknik direktörü Hakkı Bayrak, Teknik direktör Şendoğan Çakmaker, Ladik Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyit Ahmet Sulubey, TFF Gözlemisi Davut Numanoğlu, Çarşambaspor Teknik Sorumlusu Birol Akkaya takip etti.


VEHBİ FARKINI GÖSTERDİ
Mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Özellike Ladikspor rakibi karşısında her geçen dakika daha etkili olmaya başladı. Ev sahibi Bafraspor ise girdiği net pozisyonları değerlendiremedi ve maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Ladik Belediyespor 3 puanı daha çok isteyen taraftı. Maçın 90+2. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Vehbi Bayraktar enfes bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol maçıda bitirem goldü. Ladik Belediyespor zorlu 90 dakikada sahadan galibiyetle ayrılmalarının ardından soyunma odasın büyük sevinç yaşadılar. KÖKSAL ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.