DERBİ ÇARŞAMBASPOR'UN

DERBİ ÇARŞAMBASPOR'UN
Bölgesel Amatör liğ 4 grupta mücadele eden Çarşambaspor sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Yolspor maçını 2-1 kazanarak liğe iyi bir başlangıç yaptı.

 

ÜLKÜCAN'DAN ENFES GOL 
Sezonun ilk maçında karşı karşıya gelen Çarşambaspor ve Yolspor takımı oyuncuları  ilk müsabakada sahadan galip gelebilmek için adeta saha içinde ecel terleri döktüler. Maça iyi başlayan her iki takımda gol için adeta kalelere yüklendi .Oynanan müsabakada Çarşambaspor ve Yolspor takımı karşılıklı bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremezken adeta taraftarları ve kenar yönetimin i çildeden çıkarttı. Maçın 40.dakikasında serbest vuruş kazanan Yolspor Ülkücanın düzgün vuruşu ile Çarşambaspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmayınca Yolspor Çarşambaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapayan taraf oldu.

BERABERLİK PENALTIDAN GELDİ 
Maçın ikinci yarısında ise Çarşambaspor ataklarını sıklaştırarak beraberlik golü için Yolspor kalesine yüklendi. Ani ataklar sonucunda Çarşambaspor bulduğu net gol pozisyonları sonucu kale direklerini geçemedi. Maçın 63 dakikasında ani kontra atkla gelen Çarşambaspor ceza sahası içerisnde Yolspor oyuncusunun topa elle müdahale etmesiş sonucu maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penlatı atışını kazanan Çarşambasporda topun başına Ramazan geçerek kullandığı penaltı atışını gole çevirerek durumu 1-1’e getiren golğ kaydetti. 

SON SÖZÜ SELAM SÖYLEDİ 
Bu dakikadan sonra her iki takım oyuncuları sahadan galip gelebilmek adına ellerinden geleni yaparak gol arayışları içerisine girdi. Maçın 74 dakikasında sol kanattan kontra atakla gelen Yeşil Beyazlı takım Ramazan’ın ortasına iyi yükselen Selman düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Çarşambaspor rakibi Yolspor karşısında 2-1 öne geçti.Bu golden son ra başka gol olmayınca Çarşambaspor sezonun ilk maçında karşılaştığı Yolsporu yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.