DEPLASMANDA İLK PUAN

DEPLASMANDA İLK PUAN
Samsunspor bu sezon çıktığı 6. deplasmanda ilk kez puanla tanışarak evine 1 puanla dönmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar'da bu sezon Erdi Dikmenin ardından Zola'da kırmızı kart gören futbolcu oldu.

O POZİSYON MAÇIN KADER ANI OLDU 
Kırmızı beyazlılar'da 2016-2017 sezonun ilk deplasman puanı Manisa'da alınan kritik 1 puanla geldi. Özellikle rakibinin alt sıralarda yer alması ve çıkış maçı olarak gördüğü bu karşılaşmada deplasmanda oynamasına rağmen galibiyete daha çok yakın olan takım ünvanı kazanan Kırmızı beyazlılar'da özellikle mücadelenin ilk devresinde Murat Gürbüzerol'un bom boş pozisyonda meşin yuvarlağı ağlar yerinde auta atması belkide maçın kırılma anlarından biri oldu. Aynı Murat ise geçen hafta Şanlıurfaspor karşılaşmasında takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti. 

ZOLA VE CANBERK ÜZDÜ
Öte yandan Samsunspor'da kritik Manisa deplasmanında alınan 1 puan camia'da sevinç yaratırken Zola'nın bu maçta kırmızı kart görmesi ve Canberk Aydın'ın maç öncesi ısınma hareketleri esnasında eski sakatlığının nüksetmesi bir anda moralleri bozdu. Hafta içersinde yapılacak kontrollerin ardından genç oyuncunun durumu netlik kazanacakken gördüğü Kırmızı kart nedeniyle Elazığspor karşılaşmasında sahada yerini alamaycak olan Zola yerinde Teknik direktör Osman Özköylü2nün kadroda nasıl bir tercih yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.