DEPLASMANDA 1 PUAN İYİ PUAN !

DEPLASMANDA 1 PUAN İYİ PUAN !
Tff 1.lig'in en kritik maçı olarak görünen ve ev sahibi Manisaspor'un mutlak 3 puan parolası ile çıktığı zorlu 90 dakiakda Samsunspor, rakibi karşısında otuz dakikada sahada 10 kişi mücadele etmesine karşılık oyunu bırakmadı.

FURKAN GOLE İZİN VERMEDİ  
Tff 1.lig'de Samsunspor deplasmanda kritik 90 dakikada Manisaspor'a konuk oldu. Manisa Atatürk stadyumunda başlayan mücadelede Kırmızı beyazlı taraftarlar takımlarını bu deplasmanda da yalnız bırakmayarak deplasman tribününde yerlerini aldılar. Maçın ilk bölümünde her iki takıdma kontrolü elden bırakmadı. Mücadelenin 38. dakikasında Manisaspor'un tehlikeli yerden kazandığı frikik atışında Eneramo'nun etkili vuruşu Furkan adeta köşeden çıkardı ve gole izin vermedi. Genç filebekçi yaptığı kurtarış sornası gole izin vermesede kısa süreli sakatlık yaşadı. 

MURAT ZORU BAŞARDI 
Bu pozisyonun ardından her geçen dakika rakibi karşısıdna etkili olmaya başlayan Samsunspor 40. dakikada Zola ile Manisa ceza sahasında yakaladığı karanbolde golü bulamadı. Bu atağın hemen ardından bu kez mücadelenin  42. dakikasında ise köşe vuruşundan gelen topta Murat Gürbüzerol kalecinin boşa çıktığı pozisyondan zoru başararak kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kale yerine dışarı çıktı. Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca maçın ilk devresi 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

POZİSYON VAR GOL YOK 
Mücadelenin ikinci yarısına ise rakibine oranla daha istekli başlayan taraf Samsunspro'du. Özellikle Murat Gürbüzerol ve Alperen Pak ile her geçen dakikada rakip kalede etkili olmaya çalışan Kırmızı beyazlılar son vuruşlarda etkisiz kaldı. Maçın 59. dakikasında ise Zola gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmıza kart ile oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sorna 10 kişi kalmanında vermiş olduğu eksiklik nedeniyle Samsunspor rakibi karşısıdna daha hırslı mücadele etti. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede Samsunspor rakip kalenin ceza sahası içersinde çoğalamaması sonrası karşılaşma hakemin son düdüğüyle birlike başaldığı gibi 0-0 sona erdi. Samsunspor 30 dakikasının 10 kişi oynadığı zorlu Manisa deplasmanında 1 puanı koparmayı başararak evine puanla döndü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.