DEPLASMANDA YOKUZ !

DEPLASMANDA YOKUZ !
Sezona kötü bir başlanğıç yapan ve Boluspor deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile giden Samsunspor 90 dakika boyunca rakibi karşısıdna net pozisyonlar bulmasına rağmen sahadan 2-1'lik skorla mağkup ayrıldı...

 

 TFF 1.lig'in de zor günler geçiren ve ligin sonuna dermir atan Samsunspor umduğunu Bol deplasmanında da bulamadı. Özellikle maçın 3. dakikasında kalesinde gördüğü şok golün ardından ilk yarı toparlanamayan Kırmızı beyazlılar ikinci yarıyada iyi başlayamayarak Poepon'un golüne engel olmadı ve kalesinde ikinci golü gördü. Son dakikalarda Murat Gürbüzerol'un attığı golle umutlanan Samsunspor beraberlik sayısını bualmadı ve 90 dakika sonunda yine bir deplasman maçından puansız ayrılarak evine eli boş döndü. 

 

 

3. DAKİKADA BÜYÜK ŞOK 
TFF 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Bolu Atatürk Stadyumunda Boluspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye ev sahibi Bolu ekibi hızlı başlayan taraf oldu. Maçın henüz 3. dakikasında ceza sahası içersinde topla buluşan Mamadou Diarra meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını maçın başında 1-0 öene geçiren golü kaydetti. Bu golün ardından Boluspor karşısında etkili olmayan çalışan Samsunspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve Kırmızı beyazlılar soyunma odasuna 1-0 mağlup girdi. 

GOL BULALIM DERKEN KALEMİZDE GOLÜ GÖRDÜK 
Mücadelenin ikinci yarısına ise Samsunspor biraz daha etkili başladı. Özellikle ileri uçta Mehmet Çakır ve Murat Gürbüzerol rakip kalede bulduğu net gol pozisyonlarında etkili olmadı. Her geçen gün skorunda verdiği stresle Kırmızı beyazlılar rakibi karşısında direncini iyiden iyiye kaybetti. Kontra ataklarla Samsunspor karşısında ikinci golü arayan ev sahibi Boluspor Rydell Poepon'un attığı golle durumu 2-0'a getirdi. 

BEKLENEN GOL GEÇ GELDİ 
Kalesinde gördüğü iki golün ardından rakibi karşısında en azından bir gol arayan Kırmızı beyazlılar aradığı golü 88. dakikada buldu. Mustafa Sevgi'nin Boluspor ceza sahası içersinde yerde kaldığı pozisyonun ardından maçın hakemi penaltı işaretini gösterdi. Topun başına gelen Murat Gürbüzerol meşin yuvarladığı ve kaleci Soner Şahin'i ayrı köşelere göndererek durumu 2-1'e getiren golü kaydetti ve Samsunspor bu golle ligdeki ilk golünü Boluspor ağlarına göndermiş oldu. Uzatma dakikalarıdna rakibi karşısında oyunu tek kaleye çeviren Kırmızı beyazlılar son vuruşlarda etkisiz kalınca maçın 90 dakikası sona erdi ve Samsunspor, Boluspor karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılarak deplasman fobisini devam ettirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.