DEPLASMAN KARNESİ PARLAK

DEPLASMAN KARNESİ PARLAK
Yılport Samsunspor yarın deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Yılport Samsunspor yarın deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

8 GOL ATTI 3 GOL YEDİ
Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta mağlubiyet tatmayan Yılport Samsunspor'un 3 galibiyet ve 2 beraberliği bulunuyor. Deplasmanda oynadığı maçlarda rakip filelere 8 gol kaydedip kalesinde yalnızca 3 gol gören Kırmızı Şimşekler'in deplasman karnesinde 11 puanı bulunuyor. Kendinden emin şekilde Niğde'ye giden Yılport Samsunspor, yuvaya 3 puanla dönmek istiyor.

NİĞDE GALİBİYET İSTEYECEK
Yılport Samsunspor'un parlak deplasman karnesinde karşın Bayrampaşaspor kendi evinde silik bir görüntü çiziyor. Bu sezon konuk ettiği rakiplerine karşısında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Evinde konuk ettiği Yılport Samsunspor'a çelme takmak isteyen Niğde ekibi, alınacak bir 3 puanla evindeki galibiyet oranını yükseltmeye kararlı gözüküyor. 

SARIYER KENDİ EVİNDE
Şampiyonluk yarışı sürdürülen Sarıyer ise kendi evinde Kastamonuspor 1966'yı konuk edecek. Oynanacak bu mücadeleden Sarıyer adına puan kaybı bekleyen Yılport Samsunspor evinde ağırladığı Kastamonu 1966 maçından yağmur altında rekor sayıda taraftarının önünde 1-0 galip ayrılmıştı.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.