Denizde cesed bulundu

Denizde cesed bulundu
DİYARBAKIR'dan yakınlarını ziyaret etmek için Mersin'e gelen Dicle Üniversitesi'nde memur 24 yaşındaki Mehmet Sıddık Yahşi'nin denizde cesedi bulundu.

 İntihar ettiği tahmin edilen gencin sosyal paylaşım sitesindeki hesabından, 'Yeni bir başlangıç için artık hazırım, hoşça kalın hepinizi seviyorum' diye paylaşımda bulunduğu belirlendi.
Adnan Menderes Bulvarı Marina içerisinde sabah saatlerinde denizde ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, kıyıya yakın mesafedeki erkek cesedini, balıkçı teknelerinin yardımı ile karaya çıkardı. Ceset üzerinde yapılan incelemede, herhangi bir ateşli silah, delici ve kesici alet izine rastlanmadı. Yapılan kimlik araştırmasında cesedin, bir süre önce yakınlarını ziyaret ermek için Mersin'e gelen ve cumartesi günü akşam saatlerinde Cumhuriyet Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yapılan Mehmet Sıddık Yahşi'ye ait olduğu ortaya çıktı. Olay yerinin yakınlarında ise Yahşi'ye ait kişisel eşyaları bulundu. 

Olay yerine getirilen yakınları tarafından da teşhis edilen ve intihar ettiği tahmin edilen Yahşi'nin cesedi, daha sonra otopsi için Mersin Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. 

'UMUDUM KALMADI'

Öte yandan Mehmet Sıddık Yahşi'nin, ölümünden hemen önce kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Yahşi'nin 'Bu kararı tamamen kendi özgür irademle veriyorum. Ne olduğunu bilmediğim bir umudum yok. Artık gözüm şişelere takılıyor ve artık becerebiliyorum. Dünyaya bir son ve yeni bir başlangıç için artık hazırım, hoşça kalın hepinizi seviyorum' şeklinde paylaşımda bulunduğu belirlendi. Mehmet Sıddık Yahşi'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.