DENİZ YILDIZI DİZİSİ OYUNCULARI PİAZZA’DA!

DENİZ YILDIZI DİZİSİ OYUNCULARI PİAZZA’DA!
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 Mart Pazar günü Deniz Yıldızı dizisinin sevilen oyuncularını hayranlarıyla buluşturacak.

Dizinin başrol oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay, hayranlarıyla eğlence dolu, keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. 

    
Samsun’da yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 Mart 2015 tarihinde ziyaretçilerini sürpriz bir söyleşide buluşturuyor. Ekranların uzun yıllardır beğeniyle takip edilen dizisi Deniz Yıldızı’nın ünlü oyuncuları, Cantuğ Turay ve Begüm Topçu, Piazza’da hayranlarının sorularını yanıtlayacak. 

1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00’da Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte, dizide Melih ve Banu karakterlerini canlandıran Cantuğ ve Begüm Topçu Turay, dizi, tiyatro oyunları ve projeleri hakkında merak edilenleri paylaşacaklar. Ziyaretçiler, söyleşi sonunda sevdikleri oyuncularla fotoğraf çektirme şansı da yakalayacak. 

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi için http://www.piazzaavm.com.tr/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.