DENGE GAZETESİ ANKARA SANAT FESTİVALİ'NDE

DENGE GAZETESİ ANKARA SANAT FESTİVALİ'NDE
Bir süre önce Başkent Ankara Öğretmenevi'nde 3. sü gerçekleşen Sultan Özateş Uluslararası Sanat Festivali'nde Denge Gazetesi de yerini aldı

Gazetemiz muhabirinin de bir basın-medya ödülü olarak bir plaket ve madalya aldığı ödül töreninde ayrıca açılan El Sanatları Sergisi'nde gazetemiz Denge, muhabirimiz tarafından sanat festivalini düzenleyen Sultan Özateş'e teslim edildi.

Türkiye Sanat Platformu Genel Başkanı, eğitimci, şair ve araştırmacı yazar, tv program yapımcı ve sunucusu Sultan Özateş de kendileriyle ilgili haberleri çıkan Denge gazetelerini Azerbaycanlı  şair, yazar Qalibe Caferova'ya ve kızına teslim etti.

Türkiye Sanat Platformu Genel Başkanı Sultan Özateş ve Qalibe Caferova Samsun Denge Gazetesi'ne ve muhabirimize haberleriyle kendilerini destekledikleri için teşekkür ve selamlarını ilettiler.

Aslen Azerbaycan İlisu'lu olup  Ankara Sanat Platformu Azerbaycan Temsilcisi Qalibe Caferova Aerbaycan Bakü Slavyan Üniversitesi ( BSU ) tahsil yaptı. Ankara'da yaşıyan Caferova evli bir şair ve yazar.

Sultan Özateş ve Qalibe Caferova ayrıca örnek iki dost, kanka olup " İki Devlet Bir Millet " anlayışıyla hareket eden ve bunu da Sultan Özateş'in organize edip yayınladığı, yaklaşık 400 şairin yer aldığı dev şiir antolojisiyle dile getiriyorlar.

Haber Merkezi-Ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.