Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DENGE

Kâinatta DENGE en önemli kanundur. Var oluşun ve Hayatın her kısmında denge’nin önemi saymakla bitmez. Dengenin bir karşılığı da DENGE “SİZLİK’tir. Var olanların dengeliliğine rağmen, İnsan oğlunun bu konudaki istisnası, İrade’i cüz’iye; Hak ve doğru yolda olma , Batıl ve Şeytani yollara tevessül etme ile, Dengesizliklerin şeytani, insani bir zafiyeti olarak ortaya çıktığıdır.

Ülke siyasetimizde,  Dengesizlik örneklerini en çok veren, SOL’un, son tarih boyu zikzaklarıdır. Bu da SUFYANİ karakterdir.

Gezi Parkı olaylarında röl alan, iki üniversiteye ait öğrencilerin Final ve Vize öncesi bir hafta önce TATİL edilerek meydanlara dökülmesinin planlanmış olması, Faiz Lobisi  

Olarak ortaya çıkarken, CHP Genel Başkanı (Karaduman) Kılıçdaroğlu  nun”Protestocuları Alınların Öpüyorum” beyanatı kimin kiminle oldugunu göstermesi bakımından önemliydi.  

Pankartını açarak yollara dökülen (ÇAPULCULAR) kendilerini böyle tanımlarlarken, 

CHP Partisi içinde aktif rol alan Gençlik Kollarının RAKI içerek yaptığı toplantı, Genel Başkanın Viskili masası ile eşleşiyordu.

Kılıçdaroğlu, Bunlara rağmen,Sufyani bir söylemle, SEYİT (Peygamber ) soyundan geldiği iddiası. Türkiye’deki darbelerden en çok’ CHP nin zarar gördüğü beyanlarının YALANCILIĞIN  EN SOMUT örneği olduguydu.Avrupa Birligi Sosyalist Grup Başkanı Swoboda ‘nın Kılıçdaroğlu hakkındaki (YALANCI) lık beyanı,CHP ve başkanı konusundaki  en kesin tespit oldugudur. Böyle bir karakterin,bir partide genel başkan olabilmesi, peşinde gidenlerinde aynı kafadaki insanlar oldugu ile eşleşmektedir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR