"DEMOKRATİK TÜRKİYE”

"DEMOKRATİK TÜRKİYE”
29 Mart 2015 tarihinde CHP’de yapılacak önseçimin en güçlü ve favori adayı Kemal Zeybek, CHP’li üyelerle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.

SANDIĞA DAVET

Kemal Zeybek Seçim çalışmalarında, 07 Haziran 2015 seçimlerinin, Türkiye ve Türk ulusu olarak Cumhuriyet tarihimizin en önemli ve en kritik seçimi olduğunu vurgulayarak, tüm CHP’li üyeleri sandığa ve demokrasi mücadelesine davet ediyor.

EMEK VE ALIN TERİNİN MÜCADELESİNİ VERDİM

70’li yılların sonlarından, gençlik çağlarından beri demokrasi ve sol mücadelenin aktif savunucularından olan Kemal Zeybek, CHP parti örgütünün tüm kademelerinde çalıştıktan sonra, örgütüne güvenerek Samsun Milletvekili aday adayı oldu. Siyasi yaşamında,  bağımsızlığın, laik ve hukuk devletinin, eşitliğin ve çalışan emek ve alın terinin her  platformda  mücadelesini veren Zeybek, seçim hedefini “Üreten, Özgürlükçü, Demokratik TÜRKİYE” ideali olarak belirledi ve kampanyasını bu hedef doğrultusunda sürdürmekte.

DİRENİŞ MÜCADELESİNİ DESTEKLİYORUM

Siyasi kimliğini, Ulu Önder Atatürk’ün emperyalizme karşı verdiği devrimci ruh, Anadolu erenlerinin hoşgörü ve insan sevgisi  ve 68-78 gençlik hareketlerinin sol ve demokratik toplum idealinin belirlediğini ifade eden Kemal Zeybek, Gezi hareketinin sergilediği direniş mücadelesini desteklemektedir.

TOPLUMUN HER KESİMİNİN SOSYAL SORUNLARINI ÇÖZECEĞİM

Zeybek, CHP üyelerinin, 29 Mart Pazar günü yapılacak önseçimde, kendisine verecekleri desteğe yürekten inanmakta. Üyelerin, kendisini T.B.M.M’ ne taşıdıklarında, Samsun’u ve Samsun’luları hak ettikleri şekilde temsil etme iddiasını taşıyor. Toplumun her kesimiyle din, dil,ırk, mezhep farkı gözetmeksizin görüşerek, onların kültürel,ekonomik, sosyal sorunlarını çözmek için çaba sarf edeceğini belirtiyor.

PARALEL YAPILARLA GÜÇLÜ MÜCADELE

CHP’nin değişim ve büyük dönüşümlerin partisi olduğunu belirten Zeybek, 07 Haziran seçim sonuçlarıyla birlikte CHP’nin tek başına iktidara geleceğini iddia ediyor. Son on iki yılda, AKP’nin yarattığı korku imparatorluğunun yıkılacağını, AKP’nin çıkarmaya çalıştığı anti demokratik, faşist  “İç Güvenlik Yasa Tasarısının” engelleneceğini ve devlete musallat olmuş çete ve paralel yapılarla güçlü mücadele edeceğini söylemekte.

ANA REHBERİMİZ “GENÇLİĞE HİTABE”

CHP Samsun Milletvekili Aday adayı Kemal Zeybek,” Ulusumuzun büyük lideri Atatürk’ün, isminin silinmeye çalışıldığı, ilkelerinin unutturulmaya çalışıldığı günümüzde, mücadelemizin ana rehberi Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Bursa Nutku’nda bizlere aşıladığı sorumluluklar olacaktır” diyerek özetlediği konuşmasını, Hedefimiz “Üreten, Özgürlükçü, Demokratik TÜRKİYE” diyerek tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.