Demokrasi Şehitleri Kermesi

Demokrasi Şehitleri Kermesi
19 Mayıs İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kermesi

Başkan Topaloğlu ; ‘’ Önemli olan yardımlaşma duygusunun yaygınlaşmasıdır’’

19 Mayıs İlçesi Ak Parti Kadın Kolları tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizin Anısını yaşatmak, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz için düzenlenen Dayanışma Kampanyalarına destek sağlamak amacıyla 04.10.2016 Salı günü kermes düzenlendi.

                19 Mayıs İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde Ak Parti 19 Mayıs Kadın Kolları tarafından açılan gözlemeler, vatandaşlara dağıtılarak gelir elde edildi ve elde edilen gelir 15 Temmuz Şehit Aileleri yardım hesabına yatırıldı.

                Kermes’e destek veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Bu örnek davranışlarından dolayı Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Fatma Kalaycı ve kadın kolları üyelerini tebrik ediyorum. Önemli olan yardımlaşma duygusunun yaygınlaşmasıdır. Önemli olan maneviyatı yükseltmektir. Devletimiz şehit ailelerine gereken desteği veriyor ama böyle etkinliklerle toplum dayanışması güzel bir davranış olmuştur" şeklinde konuştu.

Şehit ve gazilerimiz bize Allah'ın emanetidir diyen 19 Mayıs Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; ‘’ Onlar için ne yapılsa azdır. Düşünen, çalışan, destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Örnek bir çalışma oldu. dedi.

Yardım kampanyasına destek olmak istediklerini belirten Ak Parti 19 Mayıs Kadın Kolları Başkanı Fatma Kalaycı; ‘’ Türkiye'nin demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler için başlatılan yardım kampanyasına bizde yardımda bulunmak istedik . "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" adıyla başlatılan yardım hareketi halkın her kesiminden ilgi gördü. Sokaklarda darbecilerin tanklarına göğüs geren ve FETÖ militanlarının kurşunlarıyla şehit olan vatandaşlar unutulmadı. Ak parti 19 Mayıs Kadın Kolları olarak bu dayanışma kampanyasında bizimde bir tuzumuz olsun istedik.’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.