DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT
Demokrasi şehitleri için mevlit programı gerçekleştirildi

FETÖ' nün darbe girişimi sonrası meydanlara çıkan vatandaşların 'demokrasi nöbeti' sürüyor.

15 Temmuz gecesi Milli İradeye darbe vurmak isteyenlere karşı nöbet tutan 19 Mayıs İlçesinde, yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla Demokrasi nöbetinin 5. Gününde mevlit-i şerif okutuldu.

19 Mayıs İlçesi Hükümet konağı önünde meydanda, yatsı namazı sonrasında okutulan mevlide, 2 bine yakın vatandaş çocuklarıyla katıldı. Mevlide katılanlara 19 Mayıs Belediyesi tarafından çay ve çorba dağıtıldı.

Demokrasi nöbetine desteğin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; 15 Temmuz gecesinden bugüne kadar her gece bu meydanı hınca hınç dolduran ve Milli iradeye sahip çıkan siz değerli 19 Mayıslı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar bu meydanda sabahlamaya devam edeceğiz. dedi

Darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar Hükümet konağı önündeki meydanda Türk bayraklarıyla nöbet tutmaya devam ediyor.

                19 Mayıs İlçesinde devam eden Demokrasi Nöbetine, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Garnizon Komutanı Abdullah Tekelier, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Öztürk Tekin, 19 Mayıs AK Parti ilçe başkanı Av. İrfan Kalaycı, 19 Mayıs MHP İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.