DEMİRTAŞ'IN ASKER ARKADAŞI MI?

DEMİRTAŞ'IN ASKER ARKADAŞI MI?
İlkadım Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Zeynel Kaya'nın amiri olan Demirtaş'ın omuzuna el atarak poz verip sosyal medya hesabından yayınlaması kamuoyundan büyük tepki aldı.

Her seçim dönemi çıkarlarına ve beklentilerine göre parti değiştirerek İlkadım'da ve Samsun'da ün yapan Ahmet Okuyucu bu kez de seçim döneminde Necattin Demirtaş'ı destekledi. Okuyucu'nun yakın arkadaşı İlkadım Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Zeynel Kaya 'sana biz kazandırdık' der gibi asker arkadaşına sarılırcasına amiri olan Demirtaş'ın omzuna elini koyarak poz verip sosyal medyada bununla hava atması tepki aldı.

yyyyy.jpg

OKUYUCU OLMASA DEMİRTAŞ ALAMAZMIŞ!
Seçim günü sosyal medya hesabından ''Okuyucu'nun istemediği aday İlkadım'da bırak mazbatayı rozet bile alamaz'' ve  ''Okuyucu başkan kimi isterse İlkadım'da mazbatasını o alır, reis olur'' gibi ifadeler kullanarak sanki Necattin Demirtaş, başarısını Ahmet Okuyucu'ya borçluymuş gibi gören zihniyeti kamuoyunun takdirine sunarız. Her dönem rüzgar nerden eserse oraya geçen, ömrü parti değiştirmekle geçen Okuyucu'nun işçi dostu Zeynel Kaya yazdığı ifadelerle ve Necattin Demirtaş'a asker arkadaşına sarılır gibi sarılması, Belediye başkanına olan saygısızlık olarak görüldü. Her seçim dönemi rüzgarı arkasına alan adayın peşine giden ve düzene göre hareket eden şahsiyetlerin her zaman ortaya çıkacağı görülmüş oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum