DEMİRTAŞ'A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

DEMİRTAŞ'A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
Türk Metal İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Yusuf Kurt ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Türk Metal İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Yusuf Kurt,Başkan Demirtaş'a yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade ederek misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

ilkadim-belediyesi1.JPG

ŞEHRİMİZ SENDİKACILIKTA İYİ HİZMETLER VERİYOR.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sendikacılığın şehrimizde güzel noktalara geldiğini ve çok iyi hizmetler verdiğini söyledi.Sivil toplum örgütleri arasında büyük bir sorumluluk gerektiren işi yönetiminin de önemine değinen Başkan Demirtaş,''İşçi ve işveren arasındaki dengeyi koruyarak çalışmalarınızı yapıyorsunuz. Bu nedenle yükünüz ağır. Ben bu konuda başkanımızın ve kadrosunun güzel işler yapacağına inanıyorum''dedi.Ziyaretin sonunda, Türk Metal-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Yusuf Kurt,Başkan Demirtaş'a fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.