'Demircan! farkı

'Demircan! farkı
Sağlık bakanı Ahmet Demircan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın dün gerçekleşmiş olan sinop programında tek başına olup sadece korumaları ile gitmesi işte Demircan farkı bu dedirtti.

Eski Bakanlar Suat Kılıç ve Çağatay Kılıç bu tür programlara konvoylar halinde gösteriş yaparak giderlerken, Bakan Demircan’ın sade ve şatafatsız bir şekilde gitmesi kamuoyunun takdirini kazandı.


GÖKSEL DE GİTTİ

Önceki gece istifasını faksla AK Parti Genel Merkezine bildiren Muharrem Göksel’in de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sinop programına iştirak etmesi dikkatlerden kaçmazken, AK Parti Gençlik Teşkilatı’nın Sinop mitinginde Muharrem Göksel ile ilgili ‘’Gençlik, Samsun’un abisi Muharrem Göksel’i seviyor” şeklinde yazılı olan pankartı otobüsün önüne asması akıllara, Muharrem Göksel istifasını vermiş olmasına rağmen içindeki umudu hala kaybetmemiş düşüncesini getiriyor


GÖKSEL’İN DİRENMESİ İŞE YARAMADI

Muharrem Göksel’in geçtiğimiz ay AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenmiş olmasına rağmen istifa etmeyip Cumhurbaşkanı tarafından istifasını istenmeden istifa etmeyeceğini söylemişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da bunun üzerine Cumhurbaşkanından randevu talep etmiş, Cumhurbaşkanı da randevu vermemişti. Ancak Yusuf Ziya Yılmaz Cumhurbaşkanının bir programında onunla görüşmeyi başarmış, Muharrem Göksel’in görevde kalması yönünde talebini arz etmiş ancak Cumhurbaşkanı “Hayır olmaz o iş bitti” cevabını verdikten sonra Muharrem Göksel önceki gece istifasını Ankara’ya faksla bildirmişti.


YENİ İL BAŞKANI ATANINCAYA DEK GÖREVDE KALACAK

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel yaklaşık iki aylık direnmenin ardından önceki gece istifa etti. Ancak yeni İl Başkanı atanıncaya dek görevine devam edeceği öğrenildi. Bu arada yeni il Başkanı kimin olacağı yönünde Milletvekillerinin görüşünü alan AK Parti Genel Merkezine yakın bir zaman içerisinde yeni İl Başkanını atayacağı da gelen bilgiler arasında

. A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum