Demir: "Kazanımlar güvence altında"

Demir: "Kazanımlar güvence altında"
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, millet iradesinin verdiği güçle AK Parti iktidarında elde edilen tüm kazanımların, güvence altında olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimleri kapsamında AK Partili adaylara  destek istemek ve parti çalışmaları hakkında  vatandaşlara bilgi vermek amacıyla seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 19 Mayıs ve Çarşamba ilçelerinde Sivil Toplum Kuruluşları (STK), mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.  Seçim koordinasyon merkezlerinde parti çalışmalarının değerlendirilmesinin ardından 19 Mayıs ilçesinde 4 ayrı  esnaf odası STK ziyaretiyle, Yörükler, Çamlıca, Yükseliş mahallelerinde halk toplantıları gerçekleştirildi.  Çarşamba ilçesi Ağacagüney Mahallesi'nde esnaf ve halk buluşmalarında sorun ve talepleri dinleyen Demir, AK Parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi

 Programlarında açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, geçmişte Türkiye'yi dünya lideri ülke olma yolunda geri bırakan, halkın refah ve huzur kazanımlarını ellerinden alan, barış ve kardeşlik ortamının bozulması için yıllarca çabalayanların  millet iradesinin reddiyle engellendiğini hatırlattı.

  Halen ülkeyi geri götürmek, kazanımları yok etmek için 'bizde varız' diye ortaya çıkanları halkın çok iyi gördüğünü ve tanıdığını ifade eden Demir, milletin bu düşüncelerle  mücadele etmesi,  Türkiye'yi şaha kaldırması için AK Parti iktidarına güvendiğini ve vekalet verdiğini vurguladı.

   Şimdi 'Yeni Türkiye'  yolunda AK Parti iktidarının Türkiye'nin ufkunu daha da açacak yeni projeler, sistemler , uygulamalar ile hızlı bir yol aldığını ifade eden Demir, "AK Parti her dönem başarısının üstüne başarı eklemiş, milletinin güvenini hiç kaybetmemiştir. Doğru yoldan ayrılmamış, millet için vatan için çalışmıştır. AK Parti şuan bir vekaletin taşıyıcısı, yürütücüsü konumunda. Bu süreçte millet iradesinin verdiği güçle AK Parti iktidarında elde edilen  tüm kazanımlar, güvence altındadır. Kimsenin ülkenin, halkın kazanımlarını elinden almasına izin vermeyiz.  Asıl güvence ise milletin sahip çıkması, biz bu kazanımları kimseye vermeyiz, yok ettirmeyiz demesidir" dedi.

 Halkın boş konuşmalara kanmadığını, yapılan icraatlara baktığını ifade eden Demir, 'Onlar konuşur, AK Parti yapar' anlayışının ise halkın benimsediği, bildiği, inandığı bir hükümet uygulaması olduğunu da sözlerine ekledi. Programlara, AK Parti 19 Mayıs Başkanı İrfan Kalaycı, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

 

Mustafa DÖVER

Milletvekili Danışmanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.