Demir kalıp kazası!

Demir kalıp kazası!
BARTIN'da, yola bir TIR'dan düştüğü tahmin edilen demir kalıp zincirleme kazaya yol açtı. 3 aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Bartın-Zonguldak yolunun İhsanoğlu Köyü Dolaşıklar Mevkii'nde meydana geldi. 54 yaşındaki İsmail Binay, yolun ortasında başka bir TIR'dan düştüğü tahmin edilen demir kalıbı yaklaşık 50 metre kala fark edince 14 NB 651 plakalı TIR'ı ile durdu. Arkadan gelen Mehmet Acar yönetimindeki 74 AY 733 otomobil de durdu. Ancak, arkadan gelen 24 yaşındaki Serdin Kadakal'ın kullandığı 67 AF 148 plakalı otomobil, önde duran otomobile, o da öndeki TIR'a çarptı.

Sürücü Serdin Kadakal, yanında bulunan 39 yaşındaki Ali Görmüş, 15 yaşındaki Tugay Görmüş, 36 yaşındaki Ramazan Demir ve 21 yaşındaki Ozan Demir yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Trafik ekipleri kaza üzerine demir kalıbın önüne duba bırarak yeni kaza olmaması için önlem aldı. Trafik, demirin kalıbın yanından kontrollü sağlandı. Demir kalıbı vinçle kaldırmasından sonra yol tamamen ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.