DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

DEMİR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Demire Çelik Şirketinde Satış Müdürü Ahmet Demir ile Giyim Firmasında Satış Pazarlama Müdürü Nimet Ulaş, Samsun Şehir Kulübü'nde gerçekleştirilen muhteşem nikâh töreni ile mutluğa yelken açtılar.

Türkiye Spor Yazarları Samsun Temsilcisi  Avni Demir ve PTT emeklisi memur Nur Hilal Demir çiftinin, Demire Çelik Şirketinde Satış Müdürü olan oğulları Ahmet Demir ile Tekelden emekli memur Fevzi Ulaş  ve ev hanımı Nesrin Ulaş çiftinin Giyim Firmasında Satış Pazarlama Müdürü  kızları Nimet Ulaş  yapılan nikâh töreninin ardından dünya evine girdiler.

NİKÂHTA BOL ŞAHİT
Ahmet Demir ve Nimet Ulaş’ın nikâhlarını, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kamuran Özden,  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye  Başkanı  Şenol  Kul, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Havacılık Kulüp Başkanı Aytekin Turgut, Necdet Uzun, Osman Kara, Gökşen Saçaklı, Bahar Futbolcu ve Şafak Pınar Parkçın yaptı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok evlilik cüzdanlarını AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a tesim etti. Köktaş’ta Nimet Ulaş’a verdi.

ÇOK SAYIDA DEVETLİ KATILDI
Nikah törenine Demir ve Ulaş ailesinin yanı sıra, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti B. Mahmut Erdoğan, Köşe Yazarı İsmail Başaran, Hürriyet Gazetesi Karadeniz  Bölge Müdürü İbrahim Sezen, Doğan Haber Ajansı Samsun Müdürü Murat Sandıkçı, Samsunspor  eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bank  ve yöneticilerinden Recep Hun ve çok sayıda devletli katıldı. Ahmet Demir ve Nimet Ulaş çifti, ”Bu mutlu günümüzde bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz ”dedi. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.