DEMEK Kİ NEYMİŞ...

Hani takımda altı eksik vardı? Hani Kovidden ve sakatlıklardan dolayı eksikliklerimiz vardı? Hani aynı 11'le sahaya hiç çıkamamıştık? Takım bu sebeplerden dolayı top oynamıyordu diyenler nerede?

Yine kovid olan Rahman Buğra kardeşim, sakat olan Boli, Tomane, Plumain ve Gökhan Alsan ve yedek olarak sahaya çıkan yabancı transferlerimiz Yamaego ve Gyasi'den yoksun olarak bir yabancı futbolcu ile Keçiören karşısına çıkan takım eksik değil miydi?

Evet eksikti ama başka türlü fazlalıklarımız vardı...

O da ne derseniz; altı haftadan beri olmayan motivasyon, hırs ve mücadele...

Demek ki neymiş... Koşmayana ve mücadele etmeyene puan yok. Artık o oyuncu gelirse bu olur şu oyuncu gelirse daha iyi futbol oynanır gibi mazeretlerin boş olduğunu hep beraber gördük. 

Devamlı yazdım, bu takıma Ferhat Çulçuoğlu şart ve kesinlikle ön libero sistemli futbol daha garantili olur ve İlyas Kubilay ile Vukan Savicevic gibi futbolcuların daha verimli olmasını sağlar.  

Sakat olsa dahi İlyas Kubilay Yavuz'u bastonla bile ilk 11 de oynatırım. Hep tuttuğum ve beğendiğim Veli Çetin'i oynatırım. Rakibin defansın arkasına attığı topları bir libero gibi savuşturan Nurullah Aslan kardeşim de güven verdi. Şu yan topa çıkamama ve bazı toplardaki refleks sorununu en kısa sürede atlatır inşallah. 

Takımın genelinde bazı sıkıntılar hala devam ediyor. Kolay gol yeme, yan top zaafı, ileirde çoğalamama ve  sorumluluk alan futbolcu azlığı. Tabii bunları da Ertuğrul hoca çözecek. 

MOTİVASYON, HIRS VE MÜCADELE OLUNCA SONUÇ DA PEŞİNDEN GELİR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR