DELEGELERLE BULUŞTU

DELEGELERLE BULUŞTU
CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Turgay Özçelik Türk-İŞ Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisleri'nde sabah kahvaltısında parti delegeleriyle buluştu

CHP'Lİ ÖZÇELİK DELEGELERLE
SABAH KAHVALTI DA BULUŞTU

'ATAKUM'U GERİ ALACAĞIZ'

CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Turgay Özçelik Türk-İŞ Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisleri'nde sabah kahvaltısında parti delegeleriyle buluştu. Delegelere bir konuşma yapan Özçelik;' İlçe seçimlerini demokrasi bayramına çevireceğiz. 'Sen-ben yok, biz varız' diyeceğiz.' dedi.

DELEGELERE KAHVALTI VERDİ
17 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Atakum İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde CHP'nin Atakum delegelerine Türk-İş Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisleri'nde bir kahvaltı programı düzenleyen CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Turgay Özçelik delegelerden tam not aldı. 500 delegenin hazır bulunduğu kahvaltı programına CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP Atakum İlçe Başkanı Av. Cemil Deveci'de katıldı.

KİMSEYİ YOK SAYMAYACAĞIZ
Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan ve birlik beraberlik mesajları veren Özçelik;'Öncelikle 17 Aralıkta bir şölen havasında ve partimize yakışır bir şekilde ilçe başkanlığı kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongremizin dostluk, barış, kardeşlik ve dayanışma içinde olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Birbirimiz anlamaya, dinlemeye çalışarak, kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan insan ve emek odaklı bir hayatı paylaşmak için bugün hep birlikte buradayız.' dedi.

ATAKUM'U GERİ ALACAĞIZ
Parti içi demokrasinin bir gereği olarak seçilen CHP'li delegeleri kutlayan Özçelik;' Şimdi burada bulunan değerli delegelerimiz 17 Aralık'ta Atakum ilçe yönetimini belirleyecek. Bu onurlu görevi CHP'ye yakışır bir şekilde yerine getireceğinize bütün kalbimle inanıyorum. İlçe başkanlık seçimlerinden sonra 2019 mart ayında yapılacak olan Atakum belediye başkanlığı seçimlerini kazanacağımızdan kimse endişe duymasın. Atakum dün olduğu gibi yarın da CHP'nin kalesi olacak' diye konuştu.

KAZANAN PARTİMİZ OLACAK
İlçe başkanı seçildiği takdir de ilçe yönetimi olarak yerel yönetimler de aday adayı olacak her isme aynı mesafe de olacağını sözlerine ekleyen Özçelik;'Tüm CHP'lileri kapsayan, demokrasi ve parti hukukunu özenle koruyan bir anlayışla görevimizi ifa edeceğiz. CHP'de örgüt seçimleri her zaman demokrasi şölenine dönüşür. Biz de 17 Aralık'ta bu şöleni gerçekleştireceğiz. Bu yarışta kim olursa olsun yarışın kazananı ve kaybedeni asla olmayacak. Kazanan partimiz olacaktır.' diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum