Delege seçimleri önemlidir

Delege seçimleri önemlidir
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi Mahalle Delege Seçimlerine katıldı. Başkan Köktaş,

"Demokrasinin, çoğulculuğun, bir ülkede siyasal meşruiyetin en önemli temellerinden biri delege seçimleridir" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım İlçesi'nin 61 mahallesi için Gazi Sosyal Tesisleri'nde yapılan Mahalle Delege Seçimlerine katıldı.
Delege seçimleri için sandık başına giden partililerle de bir araya gelen Başkan Köktaş, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen seçim hakkında İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol'dan bilgiler aldı.

5. Olağan Kongre süreci kapsamında mahalle delege seçimlerinin belirlenen takvim çerçevesinde yapıldığını ifade eden Başkan Köktaş, bu sürecin ay sonuna kadar tamamlanacağını ve bir sonraki adım olan İlçe Kongrelerine geçileceğini söyledi.

AK Parti'nin istişare kültürüne de büyük önem verdiğini belirten Başkan Köktaş, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Alev Dedegil'in dün İl Başkanlığı'nda, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri birlikte kongre süreci üzerine istişare toplantısı yaptığını da hatırlatarak, "Demokrasinin, çoğulculuğun, bir ülkede siyasal meşruiyetin en önemli temellerinden biri olan mahalle delege seçimlerinin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.