DEKAN DEMİR BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

DEKAN DEMİR BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti

Ziraat Fakültesi Dekanı Demir ziyaretinde, 6 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri “ÇİFTÇİ GÜNÜ’ne davet etti.

Programla ilgili bilgi veren Dekan Demir şunları söyledi: “Belediye Başkanı Sayın Şahin’i ziyaret ederek kendilerini, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümümüz tarafından Ziraat Fakültesi Bafra Uygulama Alanımıza inşaa ettiğimiz Basınçlı Sulama Sistemlerinin açılışını yapmak ve yöre çiftçisine tanıtımını gerçekleştirmek üzere düzenlediğimiz “ÇİFTÇİ GÜNÜ”müze davet ettik. Programımız 6 eylül 2016 Salı günü Ziraat Fakültesi Bafra Uygulama Alanı olan Çetinkaya Mahallesi Ada Sokak’da yapılacak. Sulama Sistemleri konusunda yani Doğrusal Hareketli, Yüzey Altı, Yağmurlama ve Damla Sulama sistemleri hususunda tanıtım yapacağız. Burada teknik bilgilendirmeler de verilecektir. Programa Başkanımızın şahsında tüm Bafralı çiftçilerimizi de davet ediyoruz”

Başkan Şahin’de konuşmasında Ziraat Fakültesi’nin Bafra ve Çarşamba ovaları için büyük bir önem arz ettiğinin altını çizerek, ziraat ile ilgili her konunun üniversite işbirliği ile yapılması gerektiğini vurguladı. “Her zaman bölgemiz ve ülkemiz için önemli çalışmalar yapan fakültemizin yanındayız. Her programları bizler için önemli” diyen Başkan Şahin, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.