DEĞİŞEN ve GELİŞEN TEKKEKÖY

DEĞİŞEN ve GELİŞEN TEKKEKÖY
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar gazetecilerle bir araya geldiği kahvaltıda bugüne dek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  17 İlçe arasında değişimi en çok yaşayan ilçenin Tekkeköy olduğunu söyledi.
Tekkeköy Saklı Bahçe'de düzenlenen kahvaltı sonrasında belediye hizmetlerini anlatan bir sinevizyon gösterisi gerçekleşltirildi. Gösterinin ardından konuşan Togar, "31 Ay önçe bu göreve geldim ve bu ilçe 60 yıl önçe belediye oldu ve 17 İlçe arasında değişimi en çok yaşayan ilçe Tekkeköy oldu. İlçemizde iki tane  Sosyal tesisi ortaya çıkardık bunlar Sevgi Tekkesi ve Saklı Bahçe. Bu tesislere gelen vatandaşlarımızı görünçe gururlanıyoruz. Tekkeköy Belediyesi'ne nüfusuna göre aylık İller Bankasından 1 milyon 100 bin TL  gelmektedir. Bunu bir kısmı Büyükşehir  belediyesine  kesiliyor 350 bin TL de bizim elimizde kalıyor. Tekkeköy personel giderimiz ise 1 milyonun üzerinde" dedi. Faliyetlerinden bahseden Başkan Togar, " 60 yıl sonra ilşk defa düzenli olarak 600 aileye gıda yardımı yapıyoruz''. Biz bu kadar hizmeti 350 bin TL gibi paralarla başardık" şeklinde konuştu.

Kahvaltının akabinde Başkan Togar gazetecilere yeni yapılan belediye binasını gezdirerek binayı tanıttı.  Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum