DEĞİŞEN SINAV SİSTEMİ

DEĞİŞEN SINAV SİSTEMİ
“Değişen Sınav Sistemi ve Süreçleri” konusundaki seminer Anemon Otel’de gerçekleştirildi

 

Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen seminere Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Karaman, Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Alicengiz Cigerci ve Samsun ili genelinde ortaöğretim okullarında görev yapan 150 rehberlik öğretmeninin katıldığı 

OKULLARDA SORUNLARIN AZALACAĞINA İNANIYORUM
Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci yaptığı konuşmada “ İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin mesleki gelişimine önem verdik. Özellikle rehberlik öğretmenlerinin mesleki gelişimleri ile okullarda sorunların azalacağına inanıyorum ve başarının artacağını, bugün ki programla birlikte üniversite tercihlerinde öğrencilerin bilinçli tercihler yapacağı konusunda daha dikkatli olmaları gerekiyor ”dedi.

SAMSUN’DA YAPILACAK OLAN ETKİNLİKLERDE VARIZ
İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ise “Bu yılki eğitim seminerlerini Samsun’dan başladık. Öğretmenlerin gelişiminin Türkiye’nin gelişimi olduğunu hatırlatmak istiyorum. İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Samsun’da yapılan ve yapılacak olan tüm etkinliklere destek vereceğiz diye konuştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ertan Tezcan yaptığı sunumda bireylerin duygu durum bozukluklarının tanısı, gelişimi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Program İstanbul Gelişim Üniversitesi görevlilerin Değişen Sınav Sistemi ve Süreçleri hakkında bilgi vermesiyle son buldu. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.