“Değerlerimize sahip çıkmalıyız”

“Değerlerimize sahip çıkmalıyız”
MÜSİAD’ın davetlisi olarak OMÜ Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulunan...

 AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, okul ile ilgili olarak, “Değerlerimize sahip çıkmalıyız” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili  Aday Adayı Haluk Tan, Samsun’un 19 Mayıs ilçesindeki OMÜ Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (UZAYTEM) incelemelerde bulundu. MÜSİAD Başkanı Selim Sar ve dernek üyeleri, TÜMSİAD Başkanı Hasan Tahsin Yılmaz ve dernek üyeleri, ASKON üyeleri ile AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları Hasan Tahsin Şengül ve Erkan Malkoç’un da katıldığı programda, OMÜ UZAYTEM tarafından projelendirilen Doğan isimli iki kişilik genel havacılık uçağı hakkında bilgi verildi.

Prof.Dr. Ferşat Kolbakır’ın koordinesinde gerçekleştirilen proje ile ilgili olarak Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cevat Sunol brifing verdi. Üniversite – Sanayi işbirliğini geliştirmek adına düzenlenen program çerçevesinde Samsunlu işadamları, uçak sanayinin geliştirilmesine katkı sağlamak noktasında ne tür çalışmalar yapılacağını konuştu. Sunol, projenin önünün açık olduğunu ve işadamlarından projeyi sahiplenmelerini istedi.

Brifingi ilgiyle takip OMÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun Samsun için önemine değinen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, “Bu okul Samsunumuzun gurur kaynağı. En önemli değerlerinden birisi. Ahmet Bahadır ağabeyimin dediği gibi işadamı, devlet adamı, ilim adamı… Bu şehir 3 ortak gibi hareket etmeli. Bu üç ortağın ahenkli ve hızlı çalışması, şehrimizi her anlamda ileriye taşıyacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi, kurumlar arasındaki işbirliği ve uyum çok önemli. Bizler, bu şehrin hedefleri için katkısı olacak herkesle bir araya geleceğiz. Birliktelik ve uyum çalışmalarımızın anahtarı olacaktır” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.