DEDİĞİMİZ GİBİ

DEDİĞİMİZ GİBİ
Dün manşetten verdiğimiz AK Parti’de beklenen değişiklikle ilgili haberimiz gerçekleşti. Dün AK Parti il Başkanlığına gelerek alınan karaları...

Dün manşetten verdiğimiz AK Parti’de beklenen değişiklikle ilgili haberimiz gerçekleşti. Dün AK Parti il Başkanlığına gelerek alınan karaları açıklayan AK Parti Genel Merkezi Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Ünal, sekiz İlçe Başkasının istifasını istedi. İlkadım, Kavak, Ladik, Asarcık, Ayvacık, Alaçam ve Yakakent İlçe Başkanlarının istifası istenirken, Bafra ve Vezirköprü İlçe Başkanlıklarının ise yeniden değerlendirmeye tabi tutulacakları öğrenildi.

 

                GAZETEMİZİN İSTİHBARATI BUGÜNE KADAR HİÇ YANILMADI

 

  Gazetemizin bugüne dek yaptığı istihbarat sonuçlarında verdiği haberlerde hiç yanılmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Muharrem Göksel’in alınacağı haberini de ilk kez gazetemiz haber yapmıştı. O dönemde yaptığımız haberle ilgili bazı basın yayın organları doğru olmadığını yazmıştı ama daha sonraki süreçte Göksel’in görevden alınması sonucunda haberimizin doğruluğu bir kez daha ortaya çıkmıştı.

 

 

                                     BAFRA VE VEZİRKÖPRÜ YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

 

   Sekiz ilçe Başkanının istifasının alınmasının yanında Bafra ve Vezirköprü İlçe Başkanlarının da istifasının alınması söz konusu idi. Ancak bu iki ilçe Başkanlığında bazı farklı görüşlerin ortaya çıkması üzerine yeniden değerlendirmeye tabi tutulacakları öğrenildi. Samsun’un en büyük ilçesi olan İlkadım İlçesinin Başkanı Adnan Varol’un görevden alınması partide beklenen bir sonuç olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.