'Davetsiz Misafir' Samsun'da lezzet avına çıktı

'Davetsiz Misafir' Samsun'da lezzet avına çıktı
Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan ve Turgay Başyayla'nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı 'Davetsiz Misafir' Samsun'da lezzet avına çıktı.

İzlenme rekorları kıran Davetsiz Misafir'in Samsun'daki ilk durak yeri, şehir merkezinde yerel ve ulusal yemekleri kendi usulünce değişik sebze ve baharatlarla harmanlayarak yapan, ortaya değişik bir lezzet çıkartan Diescafe Restaurant oldu. Ünlü aşçıların mutfakta hazırladıkları, başta 'Çökertme Kebabı' olmak üzere birbirinden lezzetti et yemekleri, tatlılar, salatalar ve hamur işinden oluşan yiyecekleri tek tek izleyerek işin püf noktalarını öğrenmeye çalıştı. Zaman zaman yemeklerin yapılmasına yardım eden Turgay Başyayla, enfes kokusuyla herkesi kendisine hayran bırakan Diescafe usulüyle yapılan 'Çökertme Kebabı'nı, başına bir kaza gelir korkusuyla mutfaktan sofraya kadar kendi eliyle getirdi.

Diescafe Sorumlusu Ayhan Özköroğlu ve eşini konuk olarak sofraya alan Başyayla, kemençe eşliğinde yemeklerin tadına tek tek baktı. Buradaki çekimleri tamamlayan ekip, başka lezzetleri arayıp bulmak için Samsun'un ilçelerini gezmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum