TİRİK GECESİNE DAVET

TİRİK GECESİNE DAVET
Tekirdağ Kapaklı Samsun Havzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zalif Çavdar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek tirit gecesi içi davetiyesini takdim etti.


Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Tekirdağ Kapaklı Samsun Havzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zalif Çavdar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek 29 Ocak Pazar günü Kapaklı’da düzenlenecek tirit gecesi için davetiyesini takdim etti.
Ziyarette Çavdar, Ocak ayı içerisinde düzenlenecek olan Tirit Gecesi için hazırlıkları kapsamında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette Tekirdağ Kapaklı Samsun Havzalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zalif Çavdar tirit gecelerinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek; “ Yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda 29 Ocak Pazar akşamı Havza Belediyemizin de destekleri ile düzenleyecek olduğumuz tirit gecesi için hazırlıklarımız devam ediyor. Amacımız yaşadığımız yer memleketimiz arasında kültür köprü kurmak. Tirit gecemiz için davetiyelerimizi dağıtmaya başladık. ” dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise gurbetteki hemşeri derneklerine ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek; “Özellikle hemşeri derneklerimizin düzenlemiş olduğu tirit geceleri ilçemizin ve tiridin tanıtımında önemli rol oynamakta. Tekirdağ, Çorlu, Kapaklı’da birçok Havzalı yaşamakta. İnşallah bizde 29 Ocak’ta düzenlenecek tirit gecesine katılacağız ve hemşerilerimiz ile bir araya geleceğiz. Düzenlenen bu tür organizasyonlar hem ilçemizin tanıtımı için hem de gurbetteki hemşerilerimizin birlik beraberliği açısında önemli. Bu tür organizasyonlar ile ayrıca gurbetteki hemşerilerimiz ile bir araya gelme imkanı bulmaktayız.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.