Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

DARISI TAVŞANLI’YA…

DARISI TAVŞANLI'YA…

Merhabalar büyük Samsunspor taraftarlarımız ve çok saygı değer Samsunlu hemşehrilerimiz bu hafta sizler ile bana ayrılan köşemden beraber olmadan evvel başta İstanbul da İ.B.B karşısında 80.bin kişilik İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadını dolduran ve İstanbul dan almış olduğum bilgiler neticesinde gerçek sayıları 6000 olan ve o stadı adeta Samsun stadına çeviren yüce Samsunspor taraftarlarına saygı ve selamlarımı ileterek yazıma başlamak istiyorum.

PTT Birinci Ligi'nde ilk yarıda bir çok avantajı değerlendiremeyen ama buna rağmen zirveden de kopmayan Samsunspor, ikinci devreye kendine yakışır bir başlangıç yaptı. Herkesin şampiyonluk adayı olarak gösterdiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u hem de deplasmanda eze eze 3-1'lik skorla mağlup eden Samsunspor'da futbolcularımız başta olmak üzere bu güzel mutluluğu bizlere yaşatan herkesi tebrik etmek istiyorum…

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını artık çok konuşmaya gerek yok. Güzel bir sonla tamamlanmış bir müsabaka olarak hafızalarımızda kalmalı. Çünkü daha önümüzde kazanmamız o kadar çok zorlu maç var ki. Ama şunu dip not olarak geçmek isterim ki Samsunspor Antalya'da yatmamış, çalışmış. Futbolcuların kazanılan İstanbul maçındaki görüntüsü beni gelecek haftalar adına umutlandırdı.Ayrıca da teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar'ın kendisini eleştirenlere biraz daha saygılı olması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir teknik direktörseniz ve hele hele Samsunspor gibi büyük bir camiada hocasıysanız eleştirilere açık olacaksınız, olmalısınız da. Bu konuyu çok fazla uzatmayacağım çünkü bizim işimiz kişilerle değil. Takım olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki istek ve hırsımızı sergileyeceğimiz her maç bizim galibiyetimizle sonlanır. Buradan bunu açık net söylemek istiyorum. Karşılaşmayı izleyen şahit olmuştur. Belki de Samsunspor, sezonun en güzel futbol ve mücadelesini bu maçta sergiledi onun için yine yeniden başta Hüseyin Kalpar olmak üzere herkesi tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum.

Evet. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında da böyle bir oyun bekliyoruz takımımızdan. Samsunspor'un gerçek oyun kimliği böyle olmalı. Biz sezon başından bu yana böyle bir futbolu neden oynayamıyoruz diye yazıyoruz. Demek ki gördüğümüz gibi Samsunspor takımı istediği zaman gerçek kimliğini sahaya yansıtabiliyormuş.

Tavşanlı maçında alacağımız bir galibiyet bizi ligde zirve yarışına ortak edebilir. Çünkü bu hafta üstteki rakiplerimiz hep birbirleriyle oynuyorlar. Bizim haftayı üç puanla kapatmamız demek önümüzün açılması demektir. Kaldı ki fikstür avantajı da bizden yana. Hemen bu ligde kolay maçın olmadığını da sizlere söylemek istiyorum. Kağıt üzerinde favori Samsunspor görünüyor desek daha doğru olur. Ama böylesi maçlar her zaman çok zor geçmiştir. Kaldı ki Tavşanlı Linyitspor, sonrasında Fethiyespor ve Denizlispor takımları ligde kalma savaşı veriyorlar. Rakiplerimiz için puan altın değerinde olacaktır. Sert ve kapalı savunmalar ile karşı karşıya kalacağız. Bu noktada yine teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar'a büyük iş düşüyor. Dersine çok iyi çalışmalı ve rakiplerimizin özellikle açıklarını çok iyi analiz etmeli. Ve takımını o taktikle sahaya sürmeli. Bizler oyuncularımıza güveniyoruz. Ve her zaman olduğu gibi takımımızın yanında olmaya devam da edeceğiz. Şimdiden Tavşanlı maçında Samsunspor'a başarılar diliyor ve son olarak da sözlerimi bitirmeden evvel 20 OCAK 1989 tarihin de kırmızı beyaz renkler için soğuk bir kış sabahında Havza yolunda amaçları sadece hiçbir menfaat gözetmeksizin Malatyaspor ile maç yapmaya giderken genç yaşta yaşamlarını kaybeden futbol şehitlerimizi de bir kez daha rahmet ile anıyor kederli aileleri başta olmak üzere tüm Samsunspor taraftarlarına da Allahtan sabırlar diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR