"DAİMA KİMSESİZLERİN YANINDA OLDUK"

"DAİMA KİMSESİZLERİN YANINDA OLDUK"
Samsun İli Fakirleri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, ”Dernek üyelerimizin mütevazi oyları ile 8 inci kez yeniden derneğimin başkanı oldum. Eşkinden daha da fazla çalışarak bulunduğum yere laik olmaya çalışacağım" dedi.

Tek liste halinde yapılan 8 inci olağan kongresi sonrasında yönetim kurulu şöyle oluştu: Başkan Adem Vural,  Başkan Yardımcısı Sezai Onaran. , Başkan Yardımcısı Zühal Zengin, Sekreter Yasemin Altun, Muhasip Hatice Uzun, Üyeler Mustafa Uzunlar, Mehmet Akaslan,  Rabia Nurcan Çelebi ve Aydın Güney’den oluşurken,  Denetim Kurulu ise Başkan Binnur Şahinoğlu, Başkan Yardımcısı Nurullah Hekimoğlu, Üyeleri Nihat Korkmaz, Hasbi Donbay, ile Menüne Demir’den oluştu. Çalışmaları ile ilgili çok geniş bir şekilde bilgi veren Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural,"Özellikle eğitim ve meslek üzerine ağırlık verdik. Çünkü yoksulluk ve suç oranlarının ve yoksulluğun nedenlerinden büyüğünün mesleksizlik ve tahsilsiz ligin olduğunu gördük Derneğin ilçelerde dahil Samsun sınırları içinde bulunan T.C Vatandaşlarına hizmet verdik. Onlarca ihtiyaçlı ailelerin az da olsa dertlerine derman olmaya çalıştık. Derneğin tamamen gönüllük üzerine görev yaptık ve hiç kimseyi ötelemeden hizmet verdik. Dernekten yardım alan ailelere gelince hastalar, yetimler, doğal afattan etkilenen eşleri ceza evinde olanlar eşleri askerde yapan çalışıp ta yetiremeyen, başta üniversiteli olmak üzere yoksul öğrencilere yardımlar yaptık. Yardımlarımız başta gıda olmak üzere, kırtasiye giyecek. nakit yardımı.  Benzeri tüm yardımları yapmaya çalıştık Bu yardımların tümünü hayırseverlerden karşıladık onlardan Allah binlerce kez razı olsun sonuç olarak tüm hayırseverleri derneğimize bekliyoruz "diye konuştu. 

img-4521.jpg

GÜVEN TAZELEYEN BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Canik Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla ile derneğin 8 inci olağan kongresini yaptıklarını dile getiren Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural,"Ak Parti Canik ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Gencay, MHP Canik ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kılıç, Ak Parti Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi ve Bakan Yardımcısı Sayın Aydın Karmil  ve yine Ak Parti Tekkeköy Belediyesi  Meclis Üyesi Sayın İlyas Demir Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Sayın Mehmet Kılınç, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sayın Cevdet Dursun, Mali Müşavir Ömer Terzioğlu ve siyasi parti yöneticileri sivil toplum örgütünün değerli temsilcileri katıldılar kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu
Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum