"DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Belediye Başkanlar Birliği Genel Muhasibi Süleyman Kaldırım, Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı’yı makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlar Birliği’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

GÖNÜLLÜ DANIŞMANLIK HİZMETİ
Belediye Başkanları Birliği’nin mevcut belediye başkanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi hakkında Yerel Yönetimler Yasa Taslağına görüş bildirdiğini belirten Kaldırım, Türkiye’nin bütün belediye başkanları için Ankara’daki merkezlerinde gönüllü danışmanlık hizmeti verdiklerini, belediyelerin mevzuat ve yönetmeliklerinin uygulanmasında ortaya çıkacak aksaklıkları giderebilmek için de seminer çalışmaları yürüttüklerini sözlerine ekledi.  

bbb-ayvacik-2.jpg

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Belediye Başkanlar Birliği Genel Muhasibi Süleyman Kaldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayvacık’ta tam bir gönül belediyeciliği icra ettiklerini ve Ayvacık’ın turizmden daha fazla ekonomik pay alabilmesi için alt yapı çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti. Ziyaret sonunda Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Belediye Başkanlar birliği formunu imzalayarak Belediye Başkanlar Birliğine üye oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.