'DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM'

'DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM'
Nisan ayında sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Okan Dernek, tedavisini Samsun’da sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri’nde sağlık ekibi tarafından tedavisini sürdüren Okan Dernek, düz koşu yaptıktan sonra havuz tedavisi ve ardından fitness salonunda çalışmalarına devam etti.

001.JPG

Yaklaşık 3 ay sonra yüzde 100 hazır olacağını belirten Okan Dernek, "Sahalara tam olarak yüzde 100 dönebilmem için 3 ayım daha var. Çalışıyorum, sahalara dönebilmek ve bir daha sakatlık yaşamamak için boş durmuyorum. Burada da sağlık ekibimizle düzenli olarak çalışıyoruz. Daha güçlü döneceğime inanıyorum" dedi.

ss1-0227.JPG

"MÜCADELECİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"
Bu sezon mücadeleci bir takım olacaklarını ifade eden Okan Dernek, “Bu sezon daha iyi ve mücadeleci bir takım olacağımıza inanıyorum. Allah’ın izniyle hedeflediğimiz noktaya ulaşırız. Sakatlığım sürecinde yanımda olan aileme, başkanımız İsmail Uyanık’a, Samsunspor camiamıza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sakatlığımın her aşamasında benimle yakından ilgilenen kulüp doktorumuz Mehmet Özden başta olmak üzere sağlık ekibimizden Erdoğan Akçiçek, Zafer Aztopal, Oğuzhan Şimşek, Burak Erdem ve Salim Büyükgüler’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.