Daha güçlü bir Türkiye için

Daha güçlü bir Türkiye için
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Tüm gayretimiz daha güçlü bir Türkiye’nin inşası içindir” dedi.

Teravih namazını Gaziosmanpaşa Mahallesi Merkez Camiinde kılan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, namaz sonrası Gaziosmanpaşa Mahalle halkıyla çay eşliğinde sohbet etti.
"Tüm gayretimiz daha güçlü bir Türkiye'nin inşası içindir" diyen İl Başkanı Karaduman, "Güçlü bir Türkiye için müreffeh ülkeler seviyesine çıkmış bir Türkiye için, üreten ve dünya ile yarış edebilen bir Türkiye için 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı güçlü bir meclis ile birlikte sandıktan çıkarmak durumundayız. Bugün gelinen noktada genelde ülkemize, yerelde ise ilimize kattığımız değerler, yaptığımız projeler bizim teminatımızdır. Daha fazlasını yapabilmek için sistemin değişmesi gerekiyordu sizlerin seçimleri doğrultusunda şükür ki parlamenter sistemin durağanlığından kurtulmuş olduk. Şimdi Cumhurbaşkanlığı sistemi ile dinamik bir yapıya kavuşan yönetim sistemimiz, ülkemizi hak ettiği yerlere taşıyacak hedeflerine daha emin ve sağlam adımlarla son sürat gitmesini sağlayacaktır." dedi. 
Mahalle halkının öneri ve görüşlerini dinleyen iyi temennilerini kabul eden AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, sohbetin sonunda Gaziosmanpaşa Mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.