Dağdemir'in İsmi Oturduğu Sokağa Verildi

Dağdemir'in İsmi Oturduğu Sokağa Verildi
Samsun Büyükşehir Belediye Komisyonu dün yaptığı toplantıda, Yusuf Demirbaş tarafından bıçaklanarak öldürülen Op. Dr. Aynur Dağdemir'in ölmeden önce ikamet ettiği sokağa verildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Komisyonu 2015 yılı Aralık ayı 25. Birleşiminin 1. Oturumu Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti.

ADI SOKAKTA YAŞAYACAK

Geçtiğimiz günlerde hastane sekreterinin eski eşi tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak katledilen Op. Dr. Aynur Dağdemir’in ismi ikamet ettiği sokağa verilecek. Komisyon üyelerince görüşülüp oy birliği ile kabul edilen Canik ilçesinde bulunan '233. Sokak' adı değiştirilerek 'Op. Dr. Aynur Dağdemir Sokak' olarak değiştirildi.

TERME'YE DIŞ CEPHE YAPILACAK

Diğer gündem maddesi arasında olan Terme ilçesindeki Çarşamba Caddesi ve Atatürk Caddesi'nin cephe düzenleme işlemi komisyonda görüşüldü. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin İstiklal Caddesi’nde yaptığı çalışma gibi Terme'de de evlerin dış cephe kaplamaları düzenlenecek. Yapılacak dış cephe kaplamalarının maliyetlerinin yüzde 50’si Büyükşehir Belediyesi, yüzde 25’i ilçe belediyesi ve diğer yüzde 25’i de vatandaş tarafından karşılanacak. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.