‘Cumhuriyeti Yıkmaya Çalışanlara Lanet Olsun’

‘Cumhuriyeti Yıkmaya Çalışanlara Lanet Olsun’
CHP Atakum ilçe Örgütü tarafından OMTEL Otel’de düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısına katılan Metin Burma, bir konuşma yaparken,’Cumhuriyeti kuranlara rahmet, yıkmaya çalışanlara lanet olsun’ dedi.

 Partililerin temsil yetkisini alıp vekil olduğu takdirde, farklı bir milletvekilliği tarzı sergileyeceğini de belirten aday adayı Burma,’Telefonun ucunda bir dostunuz olduğunu bileceksiniz.İşsizin,yoksulun yanında olacağım Ülkemin sorunlarına kayıtsız kalmayacak,insanımızı sahipsiz bırakmayacağım. İnsan haklarından ve temiz çevreden yana tavır alacağım. Misakı milli sınırlarımız içinde oynanan oyunlara gelmeden kardeşçe yaşamaya katkı sunacağım. Soyguna, yalana, talana savaş açacağım. Emek örgütlerinin STK^ların, meslek odalarının  yanında yer alacağım. Her zaman örgütlerimle birlikte hareket edecek, tabanımızı baş tacı yapacağım.diye konuştu.

                                               İRTİBAT VE PROJE BÜROLARI AÇACAGIM

                               Vekil olduğu takdirde Samsun da irtibat bürosunun, buluşma yerlerinin halkın yanı, il merkezim ve ilçe merkezlerim olacaktır diyen Burma,’İl örgütümüzün eşgüdümünde ilçe örgütlerimiz proje üretim merkezleri haline dönüşecektir. Ortak aklımızla halktan yana projeler üreterek,kendi geleceğimize kendimiz şekil vereceğiz’ şeklinde konuştu.

                               BABA OCAĞINA GİDER GİBİ HALKA GİDECEĞİZ

                               Umut projelerinin kendilerini iktidara taşıyacağına inandığını söyleyen Burma,’Halka bunları anlatmak, güven vermek için onların yanına tıpkı ana kucağına, baba ocağına gider gibi gideceğiz. Onlara kendimizi kendimiz anlatıp iktidarın kapısını açacağız. Sonrasında bu zulüm, soygun düzeni bitecek ve bunu yapanların hem adalete hem halka hesap vermelerini sağlayacağız’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum