CUMHURİYET SAVCILARI GÖREVE

CUMHURİYET SAVCILARI GÖREVE
Adem Güney’in gazetesinde çalışmakta olan ve başka bir yerel gazetede köşe yazarlığı yapan Mehmet Yazıcı’nın sosyal medya hesabından Afrin Operasyonu’na tiyatro diyerek

Adem Güney’in gazetesinde çalışmakta olan ve başka bir yerel gazetede köşe yazarlığı yapan Mehmet Yazıcı’nın sosyal medya hesabından Afrin Operasyonu’na tiyatro diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı PKK ile işbirliği yaptığını ima etmesi Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırmaya neden oldu. Afrin Operasyonu ile ilgili sosyal medyada aleyhte propaganda yapanların tutuklandığını açıklayan Başbakan Binali Yıldırım’ın bu paylaşımla ilgili ne yapacağı da merak konusu olmuş durumda.

 

                                   BU TÜR İNSANLARI NEDEN ÇALIŞTIRIRLAR?

 

Hükümetin yaptığı sınır dışı harekâtların ulusal güvenliğimizi korumak adına yapıldığını bilmelerine rağmen Cumhurbaşkanının PKK ile İşbirliği yaptığını ima eden paylaşımlarda bulunacak kadar ileriye giden ve haddini aşan Mehmet Yazıcı’yı gazetelerinde istihdam edenlerin bunu hangi amaçla yapıyor oldukları da merak konusu olmuş durumda. Bu tür insanların değil gazetelerde istihdam edilmesi, şehirden dışlanması gerektiği iddia edilmekte.

 

                                         AK PARTİ VE HÜKÜMET DÜŞMANLIĞI

 

Mehmet Yazıcı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımın, hem AK Parti düşmanlığını hem de devletin Başkomutanı olan Cumhurbaşkanına hakaret olarak algılanması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığından bu konuda gerekenin yapılması istendi. Aksi halde konuyu gazete olarak Cumhurbaşkanlığına taşıyacağımızı ve konuyla ilgili işlem yapmayan yetkilileri de şikayet edeceğimizi buradan kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.